دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
عنوان : ( اثرهیدروژن پراکسید برپایداری آنتوسیانین های عصاره زرشک بی دانه )
نویسندگان: محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , فخری شهیدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1076944,
author = {فرهادی چیتگر, محمد and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی and شهیدی, فخری},
title = {اثرهیدروژن پراکسید برپایداری آنتوسیانین های عصاره زرشک بی دانه},
booktitle = {دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2013},
location = {ايران},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثرهیدروژن پراکسید برپایداری آنتوسیانین های عصاره زرشک بی دانه
%A فرهادی چیتگر, محمد
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%A شهیدی, فخری
%J دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2013