عنوان : ( بررسی اثر سطح تراونین قابل هضم جیره بر شاخصهای کیفی تخم مرغ )
نویسندگان: سیدامیر حسینی نژاد , حیدر زرقی , ابوالقاسم گلیان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
به منظور بررسی اثر سطوح تراونین قابل هضم جیره بر شاخصهای کیفی تخم مرغ تولیدی مرغان تخمگذار در دوره پس از تولکبری آزمایشی با استفاده از 384 قطعه مرغ تخمگذار سویه هایلاین W-36 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار، 8 تکرار و 8 قطعه پرنده در هر تکرار در دوره سنی 116-103 هفتگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل تامین سطوح 0.44، 0.46، 0.48، 0.50، 0.52 و 0.54 درصد تراونین قابل هضم در جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا بودند. اثر سطح تراونین قابل هضم جیره بر وزن ویژه تخم مرغ معنی دار شد (P<0.05)، همچنین افزودن تراونین به جیره باعث افزایش ضخامت پوسته تخم مرغ شد اگرچه نتایج بدست آمده معنی دار نبود. سطح تراونین قابل هضم جیره بر سایر شاخصهای سنجش کیفیت تخم مرغ تاثیر معنی داری نداشت (P>0.05). بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن مکمل تراونین به جیره ها بر پایه گندم-سویا مرغان تخمگذار در دوره پس از تولک بری روی کیفیت پوسته تخم مرغ تاثر مثبت دارد.
کلمات کلیدی
, تراونین قابل هضم, مرغان تخمگذار, کیفیت تخم مرغ@inproceedings{paperid:1077129,
author = {حسینی نژاد, سیدامیر and زرقی, حیدر and گلیان, ابوالقاسم},
title = {بررسی اثر سطح تراونین قابل هضم جیره بر شاخصهای کیفی تخم مرغ},
booktitle = {پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان},
year = {2019},
location = {کرمان, ايران},
keywords = {تراونین قابل هضم، مرغان تخمگذار، کیفیت تخم مرغ},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر سطح تراونین قابل هضم جیره بر شاخصهای کیفی تخم مرغ
%A حسینی نژاد, سیدامیر
%A زرقی, حیدر
%A گلیان, ابوالقاسم
%J پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان
%D 2019