هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران , 2020-11-04

عنوان : ( معرفی مخمر ساکارومایسس سرویزیه و موارد مصرف آن در صنعت آبزی پروری )

نویسندگان: فاطمه داودی سفیدکوهی , امید صفری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

یکی از رویکردهای صنعت تولید غذای آبزیان، شناسایی منابع پروتئینی جدید با تاثیرات فراویژه می باشد. در این ارتباط، مخمر ساکارومایسس سرویزیه به دلیل طیف وسیعی از نقش های زیستی، به عنوان یکی از منتخبین این صنعت مطرح است. وجود نوکلئوتیدها، اسید گلوتامات، ویتامین های گروه B، اینوزیتول و گلوکان در ترکیب مخمر، نقش های ارزشمندی همچون مکمل غذایی پروتئینی، پری بیوتیکی، جاذب سموم قارچی و فلزات سنگین و محرک اشتها به آن داده است. استفاده از مخمر باعث بهبود عملکرد رشد، افزایش ایمنی، کارایی باروری و مدیریت بهتر استرس در آبزیان پرورشی می گردد. شناسایی سویه های ویژه مخمر ساکارومایسس سرویزیه با نقش های خاص یکی از راهکارهای صنعت تولید غذای جهت بهبود شاخص های زیستی گونه های آبزی می باشد.

کلمات کلیدی

, آبزیان, محرک رشد, محرک ایمنی, محرک اشتها
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1082269,
author = {داودی سفیدکوهی, فاطمه and صفری, امید},
title = {معرفی مخمر ساکارومایسس سرویزیه و موارد مصرف آن در صنعت آبزی پروری},
booktitle = {هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران},
year = {2020},
location = {نور, ايران},
keywords = {آبزیان، محرک رشد، محرک ایمنی، محرک اشتها},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T معرفی مخمر ساکارومایسس سرویزیه و موارد مصرف آن در صنعت آبزی پروری
%A داودی سفیدکوهی, فاطمه
%A صفری, امید
%J هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
%D 2020

[Download]