عنوان : ( بررسی اثرات سطوحپروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی )
نویسندگان: سجاد مرادی , ابوالقاسم گلیان , حسن کرمانشاهی , احمدرضا راجی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
ترئونین سومین اسید امینه محدود کننده در جیره های بر پایه ذررت- سویا برای جوجه های گوشتی می باشد.هدف بررسی اثرات سطح پروتئین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی می باشد.
کلمات کلیدی
, پروتئین قابل هضم, ترئونین قابل هضم, جوجه , گوشتی@article{paperid:1082572,
author = {مرادی, سجاد and گلیان, ابوالقاسم and کرمانشاهی, حسن and راجی, احمدرضا},
title = {بررسی اثرات سطوحپروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی},
journal = {دامپزشک},
year = {2019},
volume = {96},
number = {96},
month = {March},
issn = {1029-6085},
pages = {54--57},
numpages = {3},
keywords = {پروتئین قابل هضم- ترئونین قابل هضم- جوجه -گوشتی},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثرات سطوحپروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
%A مرادی, سجاد
%A گلیان, ابوالقاسم
%A کرمانشاهی, حسن
%A راجی, احمدرضا
%J دامپزشک
%@ 1029-6085
%D 2019