عنوان : ( بررسی اثرات سطوح پروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی )
نویسندگان: سجاد مرادی , ابوالقاسم گلیان , حسن کرمانشاهی , احمدرضا راجی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این تحقیق تاثیر سطوحمختلف پروتئین و ترئونین قابل هضم در دوره آغازین در جوجههای گوشتی بر ریخت شناسی روده کوچک بررسی گردید.
کلمات کلیدی
, پروتئین قابل هضم, ترئونین قابل هضم, دوره آغازین, جوجه گوشتی, ریخت شناسی, روده کوچک@article{paperid:1082582,
author = {مرادی, سجاد and گلیان, ابوالقاسم and کرمانشاهی, حسن and راجی, احمدرضا},
title = {بررسی اثرات سطوح پروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی},
journal = {دامپزشک},
year = {2019},
volume = {-},
number = {96},
month = {March},
issn = {1029-6085},
pages = {42--45},
numpages = {3},
keywords = {پروتئین قابل هضم- ترئونین قابل هضم- دوره آغازین- جوجه گوشتی- ریخت شناسی- روده کوچک},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثرات سطوح پروتئین و تروئونین قابل هضم در جیره غذایی آغازین بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی
%A مرادی, سجاد
%A گلیان, ابوالقاسم
%A کرمانشاهی, حسن
%A راجی, احمدرضا
%J دامپزشک
%@ 1029-6085
%D 2019