عنوان : ( بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین ولیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی )
نویسندگان: محمدصادق حسینی مقدم , ابوالقاسم گلیان , حسن نصیری مقدم , احمدرضا راجی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این تحقیق اثر سطوح مختلف پروتئین ولیزین در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت و در آن...
کلمات کلیدی
, پروتئین, لیزین , عملکرد, جوجه گوشتی@article{paperid:1082583,
author = {حسینی مقدم, محمدصادق and گلیان, ابوالقاسم and نصیری مقدم, حسن and راجی, احمدرضا},
title = {بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین ولیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی},
journal = {دامپزشک},
year = {2018},
volume = {-},
number = {89},
month = {January},
issn = {1029-6085},
pages = {59--61},
numpages = {2},
keywords = {پروتئین-لیزین -عملکرد-جوجه گوشتی},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین ولیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
%A حسینی مقدم, محمدصادق
%A گلیان, ابوالقاسم
%A نصیری مقدم, حسن
%A راجی, احمدرضا
%J دامپزشک
%@ 1029-6085
%D 2018