دامپزشک, دوره (-), شماره (89), سال (2018-1) , صفحات (59-61)

عنوان : ( بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین ولیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی )

نویسندگان: محمدصادق حسینی مقدم , ابوالقاسم گلیان , حسن نصیری مقدم , احمدرضا راجی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این تحقیق اثر سطوح مختلف پروتئین ولیزین در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت و در آن...

کلمات کلیدی

, پروتئین, لیزین , عملکرد, جوجه گوشتی