دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست , 2020-02-13

عنوان : ( بررسی خصوصیات تغذیه ای گیاه کینوا و کاربرد آن در صنایع غذایی )

نویسندگان: آسیه قیافه شیرزادی , محمدجواد وریدی , الناز میلانی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

کینوا بانام علمی ) chenopediom quinoa wild ( گیاهی است که به دلیل ارزش غذایی بالای آن موردتوجه قرارگرفته است. با توجه به بررسیهای انجامشده کینوا شبه غله بدون گلوتن است و جایگزین جذابی برای افراد مبتلابه بیماری سلیاک میباشد. کیفیت پروتئین کینوا برابر با پروتئین شیر، کازئین است. درواقع پروتئین کینوا حاوی بیش از 11 اسیدآمینه ضروری نظیر لایزین، ترئونین، متیونین اسیدهای چرب اشباعنشده )لینولئیک، لینولنیک( میباشد. کینوا حاوی ویتامینهایی نظیر 2B و E هست. همچنین دارای مواد معدنی نظیر آهن، مس، منگنز، پتاسیم و دیگر فیتوشیمیایی نظیر )استروئید ها، فنولیک اسید و فلاونوئید( میباشد. کینوا باارزش غذایی بالا بهعنوان مکمل یا جایگزین برای غلات و حبوبات )ذرت، برنج. گندم( بوده و اساساً برای منافع عمومی مفید میباشد. گیاه کینوا،گیاهی جدید بوده و مطالعات کمی درباره ارزشهای تغذیهای و کاربردهای آن انجامشده است. همچنین از این دانه به دلیل ارزش بیولوژیکی بالا، در ترکیبات غذایی میتوان استفاده کرد. در این مقاله مروری با توجه به تحقیقات پیشین،ضمن معرفی کامل دانه کینوا کاربردهای آن در محصولات غذایی پرداخته میشود.

کلمات کلیدی

, کینوا, ارزش غذایی, کاربرد کینوا
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1083431,
author = {قیافه شیرزادی, آسیه and وریدی, محمدجواد and الناز میلانی},
title = {بررسی خصوصیات تغذیه ای گیاه کینوا و کاربرد آن در صنایع غذایی},
booktitle = {دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست},
year = {2020},
location = {تهران, ايران},
keywords = {کینوا، ارزش غذایی، کاربرد کینوا},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی خصوصیات تغذیه ای گیاه کینوا و کاربرد آن در صنایع غذایی
%A قیافه شیرزادی, آسیه
%A وریدی, محمدجواد
%A الناز میلانی
%J دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
%D 2020

[Download]