دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست , 2020-02-13

عنوان : ( روش های نوین نگهداری و حفظ خصوصیات کیفی آریل های انار )

نویسندگان: امینه عوامی , ناصر صداقت ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

انار میوه بومی ایران است و مصرف آن با حداقل فرآیند به صورت دانه های انار ، محصول جذاب تری برای مصرف کنندگان است . هدف این مقاله، مروری بر روش های نوین حفظ ماندگاری دانه های انار می باشد. بسته بندی میوه ها و سبزیجات عمدتا به کمک اتمسفر اصلاح شده صورت می گیرد اما امروزه از نظر زیست محیطی این روش به علت استفاده از مواد پلاستیکی نگران کننده شده است و بیشتر عرضه-کنندگان به سمت پوشش دهی دانه های انار با استفاده از کاراگینان، سدیم متا بی سولفیت، اگزالیک اسید، نیتریک اکسید و ..... رفته اند. اما همچنان مشکل ماندگاری کم و تاثیر این مواد شیمیایی پا بر جا می باشد. پرتو گاما به عنوان یک روش فیزیکی تا حد زیادی به حفظ کیفیت دانه های انار کمک کرده است اما استفاده از پرتو گاما نیز محدودیت های خاص خودش را دارد. در روش های نوین تر ، فرآیند فشار بالا بر روی دانه های انار جهت نگهداری بیشتر انجام شده است که نتایج نشان می دهد که استفاده از این روش ضمن حفظ کیفیت دانه ها می تواند زمان ماندگاری را تا دو برابر روش های قبلی افزایش دهد.

کلمات کلیدی

, انار, آریل, دانه انار, نگهداری, پوشش های خوراکی, اتمسفر اصلاح شده, پرتو گاما, فشار بالا
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1083558,
author = {عوامی, امینه and صداقت, ناصر},
title = {روش های نوین نگهداری و حفظ خصوصیات کیفی آریل های انار},
booktitle = {دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست},
year = {2020},
location = {تهران, ايران},
keywords = {انار، آریل، دانه انار، نگهداری، پوشش های خوراکی، اتمسفر اصلاح شده، پرتو گاما، فشار بالا},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T روش های نوین نگهداری و حفظ خصوصیات کیفی آریل های انار
%A عوامی, امینه
%A صداقت, ناصر
%J دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
%D 2020

[Download]