عنوان : ( نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده )
نویسندگان: محمد تراهی , ناصر صداقت ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
با توجه به نگرانی های موجود پیرامون استفاده از بسته بندی های سنتزی حاصل از مشتقات نفتی و تاثیرات آن بر محیط زیست و سلامتی انسان و سایر موجودات زنده، دانشمندان برای حل این مشکلات به دنبال جایگزین کردن بسته بندی های زیست تخریب پذیر و خوراکی هستند. فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته ویژگی های بالقوه خوبی از جمله خواص فیزیکی بسیار خوب، بی بو و طعم بودن و غیرقابل نفوذ بودن در برابر اکسیژن را از خود نشان میدهند؛ اما به دلیل آبدوستی و خواص مکانیکی ضعیف، برای بهبود عملکردی نیاز به برخی اصلاحات شیمیایی مانند ایجاد اتصالات عرضی، اکسیداسیون، استریفیکاسیون، اتریفیکاسیون، هیدرولیز اسیدی، جایگزینی و/یا اصلاحات فیزیکی مانند استفاده از فشار بالا، تیمار حرارت-رطوبت، پلاسمای سرد و ... دارند که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله ی مروری پس از بیان ویژگی های کلی فیلم های خوراکی به بررسی آخرین یافته ها و نوآوری ها پیرامون فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده خواهیم پرداخت.
کلمات کلیدی
, فیلم خوراکی, بسته بندی خوراکی, نشاسته اصلاح شده@inproceedings{paperid:1083560,
author = {تراهی, محمد and صداقت, ناصر},
title = {نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده},
booktitle = {کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی},
year = {2020},
location = {کرج, ايران},
keywords = {فیلم خوراکی، بسته بندی خوراکی، نشاسته اصلاح شده},
}
%0 Conference Proceedings
%T نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده
%A تراهی, محمد
%A صداقت, ناصر
%J کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
%D 2020