کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی , 2020-09-20

عنوان : ( نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده )

نویسندگان: محمد تراهی , ناصر صداقت ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

با توجه به نگرانی های موجود پیرامون استفاده از بسته بندی های سنتزی حاصل از مشتقات نفتی و تاثیرات آن بر محیط زیست و سلامتی انسان و سایر موجودات زنده، دانشمندان برای حل این مشکلات به دنبال جایگزین کردن بسته بندی های زیست تخریب پذیر و خوراکی هستند. فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته ویژگی های بالقوه خوبی از جمله خواص فیزیکی بسیار خوب، بی بو و طعم بودن و غیرقابل نفوذ بودن در برابر اکسیژن را از خود نشان میدهند؛ اما به دلیل آبدوستی و خواص مکانیکی ضعیف، برای بهبود عملکردی نیاز به برخی اصلاحات شیمیایی مانند ایجاد اتصالات عرضی، اکسیداسیون، استریفیکاسیون، اتریفیکاسیون، هیدرولیز اسیدی، جایگزینی و/یا اصلاحات فیزیکی مانند استفاده از فشار بالا، تیمار حرارت-رطوبت، پلاسمای سرد و ... دارند که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله ی مروری پس از بیان ویژگی های کلی فیلم های خوراکی به بررسی آخرین یافته ها و نوآوری ها پیرامون فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده خواهیم پرداخت.

کلمات کلیدی

, فیلم خوراکی, بسته بندی خوراکی, نشاسته اصلاح شده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1083560,
author = {تراهی, محمد and صداقت, ناصر},
title = {نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده},
booktitle = {کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی},
year = {2020},
location = {کرج, ايران},
keywords = {فیلم خوراکی، بسته بندی خوراکی، نشاسته اصلاح شده},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده
%A تراهی, محمد
%A صداقت, ناصر
%J کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
%D 2020

[Download]