عنوان : ( بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی )
نویسندگان: سکینه باقری , مجید راحمی , بهرام عابدی , سیدحسین نعمتی ,چکیده
به منظور تعیین اثر پلی آمین ها روی صفات فیزیولوژیکی میوه زیتون، آزمایشی در سال 2014 روی رقم تخم کبکی اجرا شد. پلی آمین های پوترسین 0و2/5و5 میلی مولار و اسپرمیدین 0و1/25و2/5 میلی مولار در لیتر روی شاخه ها در زمان تمام گل و دو هفته بعد از آن پاشیده شدند. آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که محلول پاشی با پلی آمین ها بطور معنی داری موجب افزایش وزن ، طول و قطر میوه و کاهش وزن ، طول و قطر هسته شد
کلمات کلیدی
, پوترسین, اسپرمیدین, کیفیت و زیتون@inproceedings{paperid:1084122,
author = {باقری, سکینه and مجید راحمی and عابدی, بهرام and نعمتی, سیدحسین},
title = {بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی},
booktitle = {نهمین کنگره علوم باغبانی},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {پوترسین، اسپرمیدین، کیفیت و زیتون},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
%A باقری, سکینه
%A مجید راحمی
%A عابدی, بهرام
%A نعمتی, سیدحسین
%J نهمین کنگره علوم باغبانی
%D 2016