نهمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی ماهی شناسی ایران , 2021-10-26

عنوان : ( مروری بر ویژگی ها و کاربرد پسماند میوه پسته ( Pistacia Vera) با هدف استفاده در جیره غذایی آبزیان )

نویسندگان: محمدمهدی شاه محمدپورعسکری , امید صفری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

امروزه پسته به عنوان یک محصول راهبردی در بخش کشاورزی مطرح می باشد. ضایعات تولید شده در بخش فرآوری پسته به عنوان یک مشکل مهم محیط زیستی ملاحظه می گردد. وجود ترکیبات ضد تغذیه ای همچون ترکیبات فنلی و تانی استفاده از این پسماند را با مشکل روبرو نموده است. مکمل غذایی حاوی عصاره پوسته سبز پسته باعث کاهش استرس ناشی از دستکاری در ماهی کپور معمولی شد. در مجموع به نظر می رسد با شناسایی و بهینه سازی روش های مناسب فرآوری پوسته سبز پسته همچون هیدرولیز آنزیمی، تخمیر و عصاره گیری می توان ترکیبات ارزشمندی تولید نمود که به عنوان مکمل، محرک رشد و ایمنی در جیره غذایی آبزیان قابل استفاده باشد.

کلمات کلیدی

, پسته, ضایعات, ترکیب شیمایی, فرآوری, غذای آبزیان
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1088366,
author = {شاه محمدپورعسکری, محمدمهدی and صفری, امید},
title = {مروری بر ویژگی ها و کاربرد پسماند میوه پسته ( Pistacia Vera) با هدف استفاده در جیره غذایی آبزیان},
booktitle = {نهمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی ماهی شناسی ایران},
year = {2021},
location = {رشت, ايران},
keywords = {پسته، ضایعات، ترکیب شیمایی، فرآوری، غذای آبزیان},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر ویژگی ها و کاربرد پسماند میوه پسته ( Pistacia Vera) با هدف استفاده در جیره غذایی آبزیان
%A شاه محمدپورعسکری, محمدمهدی
%A صفری, امید
%J نهمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی ماهی شناسی ایران
%D 2021

[Download]