هفدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران , 2021-11-09

عنوان : ( بررسی تاثیر خواص خوراکدهی پیش امولسیون بر پایداری و خواص نهایی لاتکس استایرن-بوتیل اکریلات )

نویسندگان: سیدمحمدصادق جعفری علوی , زهرا مقصود ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در پلیمریزاسیون امولسیونی به طور متداول دو روش خوراک دهی مونومر مستقیم و پیش امولسیون وجود دارد. استفاده از روش پیش امولسیون نسبت به مونومر مستقیم می تواند به طور قابل توجهی پایداری پلیمریزاسیون را بهبود بخشد. در این پژوهش به بررسی تاثیر خواص ترمودینامیکی و رئولوژیکی پیش امولسیون بر پایداری و خواص نهایی لاتکس استایرن-بوتیل اکریلات پرداخته شده است. بررسی رفتار ترمودینامیکی پیش امولسیون استایرن-بوتیل اکریلات نشان داد پیش امولسیون در محدوده 35 تا 70 درصد وزنی مونومر پایدار است.همچنین با بررسی رفتار رئولوژیکی پیش امولسیون، نتایج نشان داد رفتار سیال پیش امولسیون غیر نیوتونی و از نوع سودوپلاستیک است. افزایش سرعت اختلاط باعث کاهش اندازه ذرات پیش امولسیون و افزایش یکنواختی آن ها شده است. بررسی تاثیر رفتار رئولوژیکی پیش امولسیون بر پایداری لاتکس نشان داد با افزایش سرعت اختلاط پیش امولسیون، پایداری لاتکس بهبود می یابد. با این وجود افزایش سرعت اختلاط پیش امولسیون تاثیر محسوسی بر اندازه ذرات لاتکس ندارد.

کلمات کلیدی

, پیش امولسیون, ترمودینامیک, رئولوژیک, پلیمریزاسیون امولسیونی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1088650,
author = {جعفری علوی, سیدمحمدصادق and مقصود, زهرا},
title = {بررسی تاثیر خواص خوراکدهی پیش امولسیون بر پایداری و خواص نهایی لاتکس استایرن-بوتیل اکریلات},
booktitle = {هفدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران},
year = {2021},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {پیش امولسیون، ترمودینامیک، رئولوژیک، پلیمریزاسیون امولسیونی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر خواص خوراکدهی پیش امولسیون بر پایداری و خواص نهایی لاتکس استایرن-بوتیل اکریلات
%A جعفری علوی, سیدمحمدصادق
%A مقصود, زهرا
%J هفدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
%D 2021

[Download]