عنوان : ( انتروکوکوس ها به عنوان کشت همراه در تولید فرآوردههای لبنی )
چکیده
انتروکوکوسها گروه بزرگی از باکتریهای اسید لاکتیک هستند که در صنایع لبنی و دیگر مواد غذایی تخمیری به وفور یافت میشوند. آنها کوکسیهای گرم مثبت و کاتالاز منفی هستند که اغلب در مواد غذایی نظیر فرآورده های لبنی حضور دارند. انتروکوکوسها از طریق فعالیتهای لیپولیتیک، پروتئولیتیک و شکستن سیترات و ایجاد عطروطعم یک نقش مهم در رسیدن فرآورده های لبنی بازی می کنند . علاوه بر این ، انتروسین تولیدی انتروکوکوسها و ویژگیهای پروبیوتیکی باعث شده تا آنها در این دو دهه از اهمیت زیادی برخوردار باشند. همچنین تولید اگزوپلو ی ساکارید یکی از ویژگی های مهم برای انتخاب باکتر ی های اسید لاکتیک نظیر انتروکوکوسها می باشد، زیرا اگزوپلی ساکارید به عنوان تثبیت کننده و بافت دهنده فرآورده ها ی لبنی شناخته می شود که منجر به ایجاد بافت خامه ای نرم در محصول می گردد. این ویژگی ها باعث شده تا در گروه میکروارگانیسم های سودمند قرار بگیرند. بنابراین، از آنها میتوان به عنوان کشت همراه در تکنولوژی لبنیات خصوصا شیرهای تخمیری استفاده کرد.
کلمات کلیدی
, انتروکوکوس ها, اگزوپلی ساکارید, پروبیوتیک, کشت همراه@inproceedings{paperid:1090526,
author = {},
title = {انتروکوکوس ها به عنوان کشت همراه در تولید فرآوردههای لبنی},
booktitle = {سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران},
year = {2019},
location = {ایران, ايران},
keywords = {انتروکوکوس ها، اگزوپلی ساکارید، پروبیوتیک، کشت همراه},
}
%0 Conference Proceedings
%T انتروکوکوس ها به عنوان کشت همراه در تولید فرآوردههای لبنی
%A
%J سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
%D 2019