التیام, دوره (8), شماره (2), سال (2022-3) , صفحات (44-52)

عنوان : ( چه زمانی سم چینی کنیم؟ مروری بر زمان بندی سم چینی در گله های شیری A review on hoof trimming timing in cows )

نویسندگان: مرضیه فائزی , علیرضا باهنر , احمدرضا محمدنیا ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

سـم چینی بـه عنـوان یکـی از فرآیندهـای مدیریتـی مهـم در دامداریهـای صنعتـی شـناخته میشـود. هـر فرآینـد مدیریتـی نیـاز بـه زمـان بنـدی و اجـرای دقیـق دارد تـا بتوانـد بهتریـن بهـره وری را بـرای دام و صنعـت ایجـاد کنـد. در ایـن مقالـه تلاش شـده اسـت تـا بـا مـرور مقالاتـی کـه بـه دنبـال زمـان مناسـب بـرای سـم چینی بوده انـد بـه یـک جمـع بنـدی مناسـب بـرای زمانبنـدی ایـن کار در گلـه دسـت یابیـم. هرچنـد بـا توجـه بـه مطالعـات انجـام گرفتـه، نیـاز بـه تحقیقـات جامـع در ایـن زمینــه احســاس میشــود، امــا مطالعــات انجــام گرفتــه توانســته اند تــا حــدودی بــه مــا دربــاره ی زمــان مناســب ســم چینی کمـک کننـد. محدوده هـای زمانـی کـه در مطالعـات بـه آنهـا پرداختـه شـده اسـت شـامل حوالـی خشـکی، ابتـدای شـیرواری و میانـه و انتهـای شـیرواری اسـت، کـه در ایـن مقالـه بـا هـم بـه بررسـی آنهـا میپردازیـم. در پایـان بـه اهمیـت ثبـت دقیـق اطاعـات بـرای یافتـن زمـان مناسـب بـرای سـم چینی تاکیـد شـده اسـت

کلمات کلیدی

, گاو شیری, لنگش, سم چینی, زمان بندی dairy cow, lameness, hoof trimming, timing
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1091282,
author = {مرضیه فائزی and علیرضا باهنر and محمدنیا, احمدرضا},
title = {چه زمانی سم چینی کنیم؟ مروری بر زمان بندی سم چینی در گله های شیری A review on hoof trimming timing in cows},
journal = {التیام},
year = {2022},
volume = {8},
number = {2},
month = {March},
issn = {2423-5695},
pages = {44--52},
numpages = {8},
keywords = {گاو شیری، لنگش، سم چینی، زمان بندی dairy cow; lameness; hoof trimming; timing},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T چه زمانی سم چینی کنیم؟ مروری بر زمان بندی سم چینی در گله های شیری A review on hoof trimming timing in cows
%A مرضیه فائزی
%A علیرضا باهنر
%A محمدنیا, احمدرضا
%J التیام
%@ 2423-5695
%D 2022

[Download]