عنوان : ( خصوصیات فیتوشیمیایی و اثر ضدباکتریایی امولسیون اسانس شوید بر علیه لیستریا مونوسیتوژنز )
نویسندگان: حانیه آسفی , محمد محسن زاده ,چکیده
استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی جهت مقابله با عوامل بیماری زا با منشاء غذایی می توانند جایگزین مناسبی برای ترکیبات ضد میکروبی شیمیایی باشند. در این مطالعه حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) و کشندگی (MBC) اسانس برعلیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز با روش براث میکرودایلوشن تعیین شد. براساس نتایج بدست آمده حداقل غلظت بازدارندگی اسانس شوید بر روی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز mg/ml ۸ و حداقل غلظت کشندگی آن mg/ml ۱۶ گزارش شد. نتایج حاصل از آنالیز اسانس شوید نشان داد که ترکیبات آلفا-فلاندرن (51/89%)، کاروون (10/21%) و لیمونن (8/26%) به ترتیب بیشترین مقدار اجزای اسانس را تشکیل می دهند.
کلمات کلیدی
, لیستریا مونوسیتوژنز, اسانس شوید, حداقل غلظت بازدارندگی, حداقل غلظت کشندگی@inproceedings{paperid:1093732,
author = {آسفی, حانیه and محسن زاده, محمد},
title = {خصوصیات فیتوشیمیایی و اثر ضدباکتریایی امولسیون اسانس شوید بر علیه لیستریا مونوسیتوژنز},
booktitle = {8th Iranian Scientific and Research conference on the development and promotion of Agricutural Sciences and Natural resources of Iral},
year = {2022},
location = {تهران, ايران},
keywords = {لیستریا مونوسیتوژنز، اسانس شوید، حداقل غلظت بازدارندگی، حداقل غلظت کشندگی},
}
%0 Conference Proceedings
%T خصوصیات فیتوشیمیایی و اثر ضدباکتریایی امولسیون اسانس شوید بر علیه لیستریا مونوسیتوژنز
%A آسفی, حانیه
%A محسن زاده, محمد
%J 8th Iranian Scientific and Research conference on the development and promotion of Agricutural Sciences and Natural resources of Iral
%D 2022