دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار , 2023-07-12

عنوان : ( مروری بر فرآیند خشک کردن رفرکتنس ویندو برای محصولات خمیری )

نویسندگان: اتنا شهرکی , مهدی خجسته پور , محمودرضا گلزاریان , الهام آذرپژوه ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

خشک کردن یک عملیات واحد است ویکی از قدیمیترین روشهای حفظ و نگهداری مواد غذایی است. مواد غذایی حساس به گرما هستند. با گذشت زمان دچار آسیب فیزیکی و کاهش کیفیت می شوند.درحالت کلی خشک کردن مواد غذایی ازنظراقتصادی دارای اهمیت است.تولیدمحصولات خشک باکیفیت می تواندنقش مهمی در افزایش صادرات کشور داشته باشد. خشک کردن به روش رفرکتنس ویندو یکی از روشهای نوین است که در سالهای اخیر،به دلیل مزیتهای متعدد، توجه زیادی به خود جلب کرده است. خشک کردن به روش رفرکتنس ویندو یک روش غیرحرارتی جدید برای خشک کردن محصولات ازجمله پوره های حساس به حرارت، مایعات و خلال های میوه ها و سبزیجات است. خشک کن رفرکتنس ویندو در مقایسه با دیگر خشک کنها محصولات رادر زمان کوتاه تر و با کیغیت بهتر و میزان مصرف انرژی کمتر خشک می کند. همچنین هرچه ضخامت محصول کمتر و دمای آب گرم در این خشک کن بیشتر باشد محصول سریعتر خشک می شود.

کلمات کلیدی

, خشک کن رفرکتنس ویندو, انتقال حرارت, انتقال جرم, محصولات خمیری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1094056,
author = {شهرکی, اتنا and خجسته پور, مهدی and گلزاریان, محمودرضا and الهام آذرپژوه},
title = {مروری بر فرآیند خشک کردن رفرکتنس ویندو برای محصولات خمیری},
booktitle = {دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار},
year = {2023},
location = {تهران, ايران},
keywords = {خشک کن رفرکتنس ویندو،انتقال حرارت،انتقال جرم،محصولات خمیری},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر فرآیند خشک کردن رفرکتنس ویندو برای محصولات خمیری
%A شهرکی, اتنا
%A خجسته پور, مهدی
%A گلزاریان, محمودرضا
%A الهام آذرپژوه
%J دوازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
%D 2023

[Download]