چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران / 12و13 اردیبهشت 1402 , 2023-05-02

Title : ( A review on the Potential of Lactic Acid Bacteria in the Production and Degradation of Biogenic Amines in Food )

Authors: Mohammad Reza Edalatian Dovom , Nazanin Taheri Nasab ,

Citation: BibTeX | EndNote

Abstract

Keywords

برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1094319,
author = {Edalatian Dovom, Mohammad Reza and Taheri Nasab, Nazanin},
title = {A review on the Potential of Lactic Acid Bacteria in the Production and Degradation of Biogenic Amines in Food},
booktitle = {چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران / 12و13 اردیبهشت 1402},
year = {2023},
location = {تهران, IRAN},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T A review on the Potential of Lactic Acid Bacteria in the Production and Degradation of Biogenic Amines in Food
%A Edalatian Dovom, Mohammad Reza
%A Taheri Nasab, Nazanin
%J چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران / 12و13 اردیبهشت 1402
%D 2023

[Download]