عنوان : ( مروری بر کارائی استفاده از پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) در صنعت تولید غذای آبزیان )
نویسندگان: محمدجواد نورابادی , امید صفری ,چکیده
استفاده از پودر ماهی در آبزی پروری به دلیل رقابت، هزینه و چالشهای زیست محیطی به تدریج ناپایدار میشود و از این رو نیاز به گسترش منابع پروتئین جایگزین است. کرم خاکی، Eisenia fetida یکی از منابع پروتئینی غیر متعارف است که به دلیل سطوح بالای پروتئین، مشخصات اسید آمینه مناسب، سرعت تولید مثل بالا، تلفات کم، رشد سریع و سهولت تولید، با نتایج نسبتا امیدوارکنندهای آزمایش شده است. امکان سنجی استفاده از E. fetida برای تولید خوراکماهی تجاری به دانش بنیادی رشد و زیست شناسی تولیدمثلی و همچنین روش های تولید بستگی دارد. از سوی دیگر، تناسب تغذیه ای E. fetida با ترکیب اسید آمینه آن و روش های فرآوری وعده غذایی تعیین می شود. بنابراین، این مطالعه ترکیب بیولوژیکی، بیوشیمیایی و همچنین روشهای تولید و فرآوری را به عنوان جنبههای حیاتی برای تولید پایدار و استفاده از کرم خاکی در تولید خوراک ماهی تجاری بررسی میکند. علاوه بر این، این مطالعه برخی از توصیهها و گزینهها را برای ارائه غذای کامل و اقتصادی مناسب ماهی برای سیستمهای تولید آبزی پروری کارآمد و پایدار ارائه میکند.
کلمات کلیدی
, Eisenia fetida, خوراک ماهی, پودر ماهی, کیفیت غذایی, منبع پروتئین@inproceedings{paperid:1094617,
author = {نورابادی, محمدجواد and صفری, امید},
title = {مروری بر کارائی استفاده از پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) در صنعت تولید غذای آبزیان},
booktitle = {دوازدهمین کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست، توسعه شهری و روستایی},
year = {2023},
location = {گرجستان, ايران},
keywords = {Eisenia fetida، خوراک ماهی، پودر ماهی، کیفیت غذایی، منبع پروتئین},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر کارائی استفاده از پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) در صنعت تولید غذای آبزیان
%A نورابادی, محمدجواد
%A صفری, امید
%J دوازدهمین کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست، توسعه شهری و روستایی
%D 2023