هفتمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار , 2023-03-16

عنوان : ( مروری بر کاربرد کنجاله بادام زمینی در تغذیه آبزیان )

نویسندگان: فاطمه داودی سفید کوهی , عبدالمحمد عابدیان کناری , امید صفری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

با رشد روز افزون جمعیت جهان، صنعت آبزیپروری یکی از مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین حیوانی به حساب می آید. همگام با رشد سریع صنعت آبزی پروری در سالیان اخیر و محدودیت استفاده از پودر ماهی به عنوان مهمترین منبع پروتئینی جیره های غذایی آبزیان به دلیل تحمیل هزینه بالا، یافتن منابع پروتئینی جایگزین از چالش های اصلی صنعت تولید غذای آبزیان می باشد. بهره گیری از منابع گیاهی با توجه به سهولت دسترسی و قیمت کمتر به عنوان جایگزین پودر ماهی در جیرههای غذایی آبزیان، گامی رو به جلو در - 35 درصد و چربی خام 25 - با داشتن میزان پروتئین خام 55 )Peanut meal( توسعه پایدار آبزی پروری خواهد بود. کنجاله بادام زمینی 7 درصد به عنوان منبع پروتئینی جایگزین پودر ماهی مطرح میباشد. انجام مطالعات بر منابع پروتئینی گیاهی همچون کنجاله بادام زمینی در جیره غذایی گونههای مختلف آبزیان می تواند به کاهش هزینه های تولید آنها و تحقق توسعه آبزی پروری کمک نماید.

کلمات کلیدی

, آبزیپروری, توسعه پایدار, جیره غذایی, پودر ماهی, کنجاله بادام زمینی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1094657,
author = {فاطمه داودی سفید کوهی and عبدالمحمد عابدیان کناری and صفری, امید},
title = {مروری بر کاربرد کنجاله بادام زمینی در تغذیه آبزیان},
booktitle = {هفتمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار},
year = {2023},
location = {تهران, ايران},
keywords = {آبزیپروری، توسعه پایدار، جیره غذایی، پودر ماهی، کنجاله بادام زمینی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر کاربرد کنجاله بادام زمینی در تغذیه آبزیان
%A فاطمه داودی سفید کوهی
%A عبدالمحمد عابدیان کناری
%A صفری, امید
%J هفتمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
%D 2023

[Download]