عنوان : ( مروری بر کیفیت و استاندارد های خشکبار ارگانیک ایران )
نویسندگان: گیتی حسن پورفرد , حسین آروئی , مجید عزیزی ارانی ,چکیده
چکیده: اهداف: میوههای خشک و آجیل دارای مقادیر زیادی مواد مغذی و ماده موثره هستند که همگی ممکن است خواص ضد سرطان، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی داشته باشند. بدلیل وجود مزایای متعدد محصولات خشکبار و آجیل، تقاضای افزایشی آنها در بازار، کشت آنها در سطح جهانی سرعت زیادی گرفته است. با این حال، با توجه به افزایش آگاهی رژیم غذایی در بین مصرف کنندگان، توجه کافی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی مصرفی می شود. مصرف کنندگان در عصر حاظر با این باور که غذاهای ارگانیک دارای بقایای شیمیایی ناچیزی هستند و خطرات کمتری برای سلامتی دارند، غذاهای ارگانیک را به غذاهای معمولی ترجیح می دهند. این امر منجر به تغییر از کشت معمولی به کشت ارگانیک تمام محصولات غذایی از جمله آجیل شده است. مواد و روش: مقالات مورد استفاده در این مقاله شامل مقالات سال های1975 -2023 می باشد. مقالات از سایت های معتبر گوگل اسکالر و ساینس هاپ سرچ گردیده است. نتایج: از بررسی ها مقالات استنباط می شود جهت تولید و عرضه محصولات خشکبار و آجیل مطابق تقاضای مصرف-کنندگان باید به کیفیت بالا، طبیعی و ارگانیک بودن محصولات در تمامی مراحل تولید اعم از کاشت تا برداشت، شست و شو، نحوه خشک کردن و بسته بندی کردن تمام نکات اصولی و بهداشتی را رعایت نمود.
کلمات کلیدی
, آجیل, ارگانیک, خشک کردن, سلامتی, مصرف کنندگان@inproceedings{paperid:1095572,
author = {حسن پورفرد, گیتی and آروئی, حسین and عزیزی ارانی, مجید},
title = {مروری بر کیفیت و استاندارد های خشکبار ارگانیک ایران},
booktitle = {سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کمفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم},
year = {2023},
location = {اردبیل, ايران},
keywords = {آجیل، ارگانیک، خشک کردن، سلامتی، مصرف کنندگان},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر کیفیت و استاندارد های خشکبار ارگانیک ایران
%A حسن پورفرد, گیتی
%A آروئی, حسین
%A عزیزی ارانی, مجید
%J سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کمفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
%D 2023