عنوان : ( بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی امولسیون اسانس بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L) )
نویسندگان: فاطمه حق شناس مجاوری , محمد محسن زاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
افزایش آگاهی مردم از مضرات مواد شیمیایی نگهدارنده و بروز مقاومت های باکتریایی باعث شده مصرف کنندگان تمایل بیشتری به استفاده از نگهدارنده های طبیعی در مواد غذایی پیدا کند. مواد نگهدارنده طبیعی یا اسانس های گیاهان امروزه به طور گسترده در صنایع غذایی به عنوان جایگزین برای نگهدارنده های مصنوعی استفاده می شود. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی خاصیت انتی اکسیدانی اسانس بولاغ اوتی وحشی می باشد . بدین منظور اسانس گیاه بولاغ اوتی وحشی توسط دستگاه کلونجر تهیه شد. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس به روش به دام اندازی رادیکال آزاد(DPPH) صورت گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که گیاه بولاغ اوتی دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی است.
کلمات کلیدی
, گیاه بولاغ اوتی وحشی, اسانس های گیاهی, خاصیت انتی اکسیدانی, امولسیون@inproceedings{paperid:1095810,
author = {حق شناس مجاوری, فاطمه and محسن زاده, محمد},
title = {بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی امولسیون اسانس بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L)},
booktitle = {سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم},
year = {2023},
location = {اردبیل, ايران},
keywords = {گیاه بولاغ اوتی وحشی، اسانس های گیاهی، خاصیت انتی اکسیدانی، امولسیون},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی امولسیون اسانس بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L)
%A حق شناس مجاوری, فاطمه
%A محسن زاده, محمد
%J سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
%D 2023