هفتمین همایش ملی پلیمر ایران , 2023-11-15

عنوان : ( بهبود امتزاج پذیری آمیزه‌های اپوکسی/پلی یورتان با استفاده از روغن سویا )

نویسندگان: سوزان ابریشمی , زهرا مقصود ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

اپوکسی و پلی یورتان دو پلیمر پر کاربرد در صنایع به شمار می‌روند. خواص این دو پلیمر مکمل یکدیگر بوده و در صورت ترکیب آن‌ها به صورت شبکه‌های در هم تنیده‌، در کاربردهای بسیاری قابل استفاده خواهند بود. با این حال تمایل ذاتی این دو پلیمر به جدایش فازی این مسئله را با چالش‌هایی مواجه ساخته است. در این پژوهش سعی بر آن شد تا با استفاده از روغن سویا امتزاج پذیری این دو پلیمر بهبود یابد. نتایج آزمون‌های DMA، FTIR و میکروسکوپ نوری نشان‌دهنده ی بهبود امتزاج پذیری این دو پلیمر در حضور روغن سویا بود.

کلمات کلیدی

شبکه‌های در هم تنیده‌ی پلیمری؛ اپوکسی؛ پلی‌یورتان؛ روغن سویا
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1097348,
author = {ابریشمی, سوزان and مقصود, زهرا},
title = {بهبود امتزاج پذیری آمیزه‌های اپوکسی/پلی یورتان با استفاده از روغن سویا},
booktitle = {هفتمین همایش ملی پلیمر ایران},
year = {2023},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {شبکه‌های در هم تنیده‌ی پلیمری؛ اپوکسی؛ پلی‌یورتان؛ روغن سویا},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بهبود امتزاج پذیری آمیزه‌های اپوکسی/پلی یورتان با استفاده از روغن سویا
%A ابریشمی, سوزان
%A مقصود, زهرا
%J هفتمین همایش ملی پلیمر ایران
%D 2023

[Download]