عنوان : ( آماده سازی سالن های پرورش مرغ گوشتی )
نویسندگان: حیدر زرقی , مینا یوسفی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
پرورش متراکم طیور باعث شده است، بیماریهای مسری از راه های مختلف در داخل یک مزرعه و همچنین به مزارع همجوار در طول دورههای مختلف پرورش انتقال یابند. برای مقابله با این مشکل امروزه بحث ایمنی زیستی (Biosecurity) اهمیت فراوانی یافته و براساس سیستمهای مدون و تا حدی تغییرناپذیر، لازمالاجرا به نظر میرسند. یکی از معضلات مهم در صنعت پرورش طیور بیماری های عفونی است، البته آلودگی های میکروبی را می توان با رعایت اصول پیشگیری و کاربرد معیارهای مدیریتی کنترل نمود. شستشو و آمادهسازی سالنهای پرورش جوجه های گوشتی در بین دوره های جوجهریزی بسیار مهم است و میتواند تا حد زیادی موجب کاهش بار آلودگی گردیده و از مشکلات بیماریها بکاهد. هدف از آماده سازی تامین شرایط محیطی سالم برای جوجه ها می باشد. به طوری که کلیه عوامل بیماری زای داخل سالن و محوطه بیرون از بین برود. به این منظور به محض خارج نمودن پرنده از سالن لازم است فرآیند آماده سازی سالن پرورش برای جوجه ریزی مجدد اجرا شود. انجام برنامه آمادهسازی به طور کامل و بدون چشمپوشی از بعضی مراحل آن، از ملزومات بهداشتی در واحدهای پرورش است. در این مقاله سعی شده است مراحل آماده سازی سالن های پرورش جوجه گوشتی به منظور آشنایی تولید کنندگان با این مهم تشریح شود. تمیز کردن و ضدعفونی سالن مرغداری به شرح و ترتیب زیر انجام می شود.
کلمات کلیدی
, سالن های پرورش طیور, آماده سازی@article{paperid:1097666,
author = {زرقی, حیدر and یوسفی, مینا},
title = {آماده سازی سالن های پرورش مرغ گوشتی},
journal = {دانش دامپروری},
year = {2024},
volume = {24},
number = {24},
month = {February},
issn = {2423-6799},
pages = {3--10},
numpages = {7},
keywords = {سالن های پرورش طیور، آماده سازی},
}
%0 Journal Article
%T آماده سازی سالن های پرورش مرغ گوشتی
%A زرقی, حیدر
%A یوسفی, مینا
%J دانش دامپروری
%@ 2423-6799
%D 2024