عنوان : ( ریز پوشانی چند الیه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه سازی شده دهان )
نویسندگان: محمد خلیلیان موحد , محبت محبی , شارلوت سیندینگ ,چکیده
در این پژوهش از روش جذب الیهبهالیه پلی الکترولیتهایایزوله پروتئین سویا و نشاسته اصالحشده برای تولید میکروکپسول محتوی لیمونن استفاده شد. ویژگیهایمورفولوژیکی و ساختاری میکروکپسولهایتولیدی بررسی گردید. میزان رهایش لیمونن از میکروکپسولهای تولید شده بهصورت دوو شش الیه در شرایط دهان مصنوعی در شرایط تنش برشی مختلف (0،00و000دور در دقیقه) مورد ارزیابی قرار گرفت.نمایهرهایش لیمونن از میکروکپسولها نشان داد لیمونن در میکروکپسولهای دو الیه با شیب بیشتری نسبت به شش الیه، رهایش یافته و سریعتربه حداکثر رهایش میرسدزیرا با افزایش تعداد الیههای دیواره، رهایش به تأخیر میافتد. نتایج بهدستآمدهاز رهایش لیمونن از میکروکپسولهانشان داد مدل درجه اول بهترین توصیف را از رهایش داشت و بر اساس معادله کورسمیر-پپاس رهایش لیمونن از میکروکپسولها غالبا ً از نوع نفوذ بود. همچنین نتایج نشان داد ضریب نفوذ با افزایش تنش برشی، بیشتر شد و ضریب نفوذ در میکروکپسولهای دو الیه نسبت به شش الیه بیشتر بود
کلمات کلیدی
, یزپوشانی چندالیه, رهایش, دهان مصنوعی, لیمونن@article{paperid:1097969,
author = {خلیلیان موحد, محمد and محبی, محبت and شارلوت سیندینگ},
title = {ریز پوشانی چند الیه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه سازی شده دهان},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2023},
volume = {19},
number = {1},
month = {April},
issn = {1735-4161},
pages = {43--56},
numpages = {13},
keywords = {یزپوشانی چندالیه، رهایش، دهان مصنوعی، لیمونن},
}
%0 Journal Article
%T ریز پوشانی چند الیه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیه سازی شده دهان
%A خلیلیان موحد, محمد
%A محبی, محبت
%A شارلوت سیندینگ
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2023