تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, دوره (20), شماره (2), سال (2022-2) , صفحات (63-84)
عنوان : ( بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) )
نویسندگان: ارمغان سالم , سیداحمدشهیدی , محبت محبی , الهام آل حسینی ,فایل: Full Text
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:1097973,
author = {ارمغان سالم and سیداحمدشهیدی and محبی, محبت and الهام آل حسینی},
title = {بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو)},
journal = {تحقیقات مهندسی صنایع غذایی},
year = {2022},
volume = {20},
number = {2},
month = {February},
issn = {2645-4513},
pages = {63--84},
numpages = {21},
keywords = {شیرین کننده، گز علفی، کیک فنجانی، آنالیز بافت},
}
%0 Journal Article
%T بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو)
%A ارمغان سالم
%A سیداحمدشهیدی
%A محبی, محبت
%A الهام آل حسینی
%J تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
%@ 2645-4513
%D 2022