همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت , 2023-10-16

عنوان : ( ادراک شوری و استراتژی های کاهش نمک در مواد غذایی )

نویسندگان: محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

نمک معمولاً با نام سدیم کلراید مورداستفاده قرارگرفته است. نمک در حدود 90 درصد از سدیم رژیم غذایی انسان را فراهم می‌نماید. سدیم جهت نگهداری پتانسیل غشای سلولی و جذب ریزمغذی‌ها در روده کوچک ضروری است. علاوه بر این، حضور سدیم، حجم مایع خارج سلولی را تعیین می‌کند و باعث حفظ حجم و فشارخون می‌شود. بااین‌وجود، مصرف بیش‌ازاندازه نمک می‌تواند سبب بروز مشکلات جدی سلامت مانند فشارخون بالا شود. سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده است که مصرف 5 گرم نمک در روز برای یک فرد مناسب است. این امر می‌تواند در سال 2025 با کاهش مصرف نمک تحقق یابد . در این سخنرانی، به استراتژی های نوین کاهش نمک در مواد غذایی از جمله بهینه سازی فرمولاسیون، تغییر ساختار و بهره گیری از روشهای شناختی و اثر متقابل مزه-مزه و مزه- آروما پرداخته می شود.

کلمات کلیدی

, نمک, شوری, استراتژی کاهش نمک
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1097991,
author = {محبی, محبت},
title = {ادراک شوری و استراتژی های کاهش نمک در مواد غذایی},
booktitle = {همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت},
year = {2023},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {نمک- شوری- استراتژی کاهش نمک},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T ادراک شوری و استراتژی های کاهش نمک در مواد غذایی
%A محبی, محبت
%J همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
%D 2023

[Download]