عنوان : ( ادراک شوری و استراتژی های کاهش نمک در مواد غذایی )
نویسندگان: محبت محبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
نمک معمولاً با نام سدیم کلراید مورداستفاده قرارگرفته است. نمک در حدود 90 درصد از سدیم رژیم غذایی انسان را فراهم مینماید. سدیم جهت نگهداری پتانسیل غشای سلولی و جذب ریزمغذیها در روده کوچک ضروری است. علاوه بر این، حضور سدیم، حجم مایع خارج سلولی را تعیین میکند و باعث حفظ حجم و فشارخون میشود. بااینوجود، مصرف بیشازاندازه نمک میتواند سبب بروز مشکلات جدی سلامت مانند فشارخون بالا شود. سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده است که مصرف 5 گرم نمک در روز برای یک فرد مناسب است. این امر میتواند در سال 2025 با کاهش مصرف نمک تحقق یابد . در این سخنرانی، به استراتژی های نوین کاهش نمک در مواد غذایی از جمله بهینه سازی فرمولاسیون، تغییر ساختار و بهره گیری از روشهای شناختی و اثر متقابل مزه-مزه و مزه- آروما پرداخته می شود.
کلمات کلیدی
, نمک, شوری, استراتژی کاهش نمک@inproceedings{paperid:1097991,
author = {محبی, محبت},
title = {ادراک شوری و استراتژی های کاهش نمک در مواد غذایی},
booktitle = {همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت},
year = {2023},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {نمک- شوری- استراتژی کاهش نمک},
}
%0 Conference Proceedings
%T ادراک شوری و استراتژی های کاهش نمک در مواد غذایی
%A محبی, محبت
%J همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
%D 2023