عنوان : ( جدید ترین کاربرد های رباتیک و اتوماسیون در صنعت غذا همزمان با ظهور انقلاب صنعتی چهارم )
نویسندگان: اسما سیدیان یزدی , مسعود تقی زاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
ظهور انقالب صنعت ی چهارم که مجموعه ای از هوش مصنوعی ، اینترنت اشیا، مواد پیشرفته و فناوری های مهندسی زیستی است، موجب شد جایگزین های سودمندی در صنعت غذا فراهم شود. اصلی ترین هدف این انقالب صنعتی تسریع فرایند و افزایش کیفیت در محصوالت تولیدی می باشد که تا به امروز با به کارگیری جدیدترین ربات های تخصص یافته، توجه بسیاری از کارخانجات صنایع غذایی را به خود جلب کرده است. درطول شیوع کووید،19 نیاز به دیجی تال شدن و خودکار شدن در زنجیره تامین مواد غذایی در کارخانجات سراسر دنی ا افزایش قابل توجه ی داشته است که انقالب صنعتی چهارم در این زمینه کمک چشمگیر ی به کارخانجات حوزه غذا کرده است. با معرفی انقالب صنعتی چهارم، فرصت ها ی جدیدی برای پیاده سازی عناصر این صنعت از جمله رباتیک و اتوماسیون در کارخانجات صنایع غذایی فراهم شده است. این انقالب صنعتی ربات هایی را برای صنعت گوشت به کارگرفته است که باتوجه به فسادپذیری باال این گونه محصوالت، تضمین کننده کیفیت و ایمنی آن ها می باشد. صنعت نانوایی از صنعتی با تولید انبوه به سمت صنعتی فردی در حال حرکت می باشد و همچنین کاربرد حسگرهای فراطیفی به منظور شناسایی انواع تقلبات در فرآورده های دریایی نیز پس از انقالب صنعتی چهارم توجه زیادی را به خود جلب کرد. در این مقاله مروری بر پیشرفت ها و کاربرد های اخ یر نوآوری های انقالب صنعتی چهارم و فناوری های پ یشرفته در تحول دیجیتال شدن و اتوماسیون را در سه صنعت گوشت،نانوایی و فرآورده های دریایی انجام شده است.
کلمات کلیدی
, انقلاب صنعتی چهارم, صنعت غذا, تسریع فرایند, افزایش کیفیت, رباتیک, اتوماسیون@inproceedings{paperid:1099451,
author = {سیدیان یزدی, اسما and تقی زاده, مسعود},
title = {جدید ترین کاربرد های رباتیک و اتوماسیون در صنعت غذا همزمان با ظهور انقلاب صنعتی چهارم},
booktitle = {چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2023},
location = {تهران, ايران},
keywords = {انقلاب صنعتی چهارم، صنعت غذا، تسریع فرایند، افزایش کیفیت، رباتیک، اتوماسیون},
}
%0 Conference Proceedings
%T جدید ترین کاربرد های رباتیک و اتوماسیون در صنعت غذا همزمان با ظهور انقلاب صنعتی چهارم
%A سیدیان یزدی, اسما
%A تقی زاده, مسعود
%J چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2023