عنوان : ( مروری بر ظرفیت مخمر تورولا (Cyberlindnera jadinii) در گسترش امنیت غذایی و افزایش تولیدات محصولات ارگانیک )
نویسندگان: محمدجواد نورابادی , امید صفری , داور شاهسونی ,چکیده
امنیت غذایی به عنوان یک حق اساسی بشر، مورد توجه بسیاری از دولت ها قرار گرفته و بدنبال آن میباشند تا دسترسی مردم به ریز مغذیهای ضروری از طریق تولید و توزیع محصولات غذایی با کیفیت، اعم از انواع فرآوردههای گوشتی همچون انواع آبزیان و طیور به عنوان اساسی ترین حقوق شهروندی تامین شود. متخصصان تغذیه بر این باورند که سلامت و مقاومت بدن در برابر عوامل بیماریزا رابطه مستقیمی با کیفیت تغذیه و جذب انواع ریز مغذیها دارد. مخمر تورولا به عنوان یک منبع پروتئینی بسیار مناسب با درصد پروتئین بالا(بیش از 60 درصد)، به عنوان جایگزین پودر ماهی در صنعت تولید خوراک دام، طیور و آبزیان کاربرد دارد. کاربردهای درمانی مخمر خوراکی تورولا) (C. jadinii باعث شده است تا تمرکز بیشتری بر خواص آن در جهت بهبود راندمان دستگاه گوارش در انسان و حیوانات صورت گیرد.
کلمات کلیدی
, مخمر تورولا, آبزیان, جیره غذایی, امنیت غذایی@inproceedings{paperid:1100617,
author = {نورابادی, محمدجواد and صفری, امید and شاهسونی, داور},
title = {مروری بر ظرفیت مخمر تورولا (Cyberlindnera jadinii) در گسترش امنیت غذایی و افزایش تولیدات محصولات ارگانیک},
booktitle = {دومین همایش پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت},
year = {2024},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {مخمر تورولا، آبزیان، جیره غذایی، امنیت غذایی},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر ظرفیت مخمر تورولا (Cyberlindnera jadinii) در گسترش امنیت غذایی و افزایش تولیدات محصولات ارگانیک
%A نورابادی, محمدجواد
%A صفری, امید
%A شاهسونی, داور
%J دومین همایش پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
%D 2024