عنوان : ( مروری بر فن آوری گازی سازی پوسته برنج با استفاده از اجاق های زیست توده سوز )
نویسندگان: زینب ابراهیمی سیاه خلکی , جلال برادران مطیع , محمد علی ابراهیمی نیک , مهدی خجسته پور ,
چکیده
محدود بودن ذخایر سوخت های فسیلی و به دنبال آن انتشار گاز کربن دی اکسید و تقاضا برای کاهش وابستگی به انرژی خارجی منجر به افزایش روش های استفاده از زیست توده شده است. پوسته برنج، نوعی زیست توده، محصول جانبی اصلی تولید شده از صنعت آسیاب برنج است. سالانه در جهان بیش از 120 میلیون تن پوسته برنج تولید می شود پوسته برنج کاربردهای متعددی دارد استفاده از پوسته برنج به عنوان تولید انرژی تجدید پذیر از مهم ترین کاربردهای آن است که برای به دست آوردن انرژی از آن فن آوری های متعددی وجود دارد. روش های استحصال انرژی از پوسته برنج برنج عبارتند از احتراق مستقیم، پیرولیز و گازی سازی. در این مطالعه گازی سازی پوسته برنج در اجاق های زیست توده سوز مورد توجه قرار گرفته است گازی شدن پوسته برنج فرآیند تبدیل سوخت پوسته برنج به مونوکسید کربن قابل احتراق با واکنش حرارتی شیمیایی اکسیژن موجود در هوا و کربن موجود در این پوسته در طی احتراق است. اجاق های زیست توده سوز برای گازی سازی پوسته برنج مورد استفاده قرار می گیرند که بر اساس نوع جریان هوای مورد استفاده به دو سیستم جریان طبیعی و جریان اجباری تقسیم می شوند.
کلمات کلیدی
, پوسته برنج, جریان اجباری, جریان طبیعی, زیست توده, گازی سازی@inproceedings{paperid:1100863,
author = {ابراهیمی سیاه خلکی, زینب and برادران مطیع, جلال and محمد علی ابراهیمی نیک and خجسته پور, مهدی},
title = {مروری بر فن آوری گازی سازی پوسته برنج با استفاده از اجاق های زیست توده سوز},
booktitle = {شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی},
year = {2024},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {پوسته برنج، جریان اجباری، جریان طبیعی، زیست توده، گازی سازی},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر فن آوری گازی سازی پوسته برنج با استفاده از اجاق های زیست توده سوز
%A ابراهیمی سیاه خلکی, زینب
%A برادران مطیع, جلال
%A محمد علی ابراهیمی نیک
%A خجسته پور, مهدی
%J شانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی
%D 2024