عنوان : ( مروری برتاثیر استفاده از پروتئین های تک یاخته با تمرکز بر پروتئین های باکتریایی در جیره غذایی بر شاخص های زیستی آبزیان )
نویسندگان: ساجده اسکافی نوغانی , امید صفری ,
چکیده
امروزه به دلیل رشد روز افزون جمعیت و با پیش بینی های انجام شده که نشانگر رسیدن جمعیت جهان درسال 2050 به حدود نه میلیارد نفر است. با چالش افزایش نیاز پروتئین مورد نیاز برای تغذیه این جمعیت روبرو خواهیم گشت. پیش بینی ها در مورد ناتوانی کشاورزی در تامین نیاز های غذایی آینده به ویژه در کشورهای جهان سوم و درحال توسعه تامین پروتئین حتی برای جوامع انسانی با چالش هایی روبرو است. پروتئین های تک یاخته ای می تواند راه حلی نوین و پایدار برای حل این چالش ها باشد. به طوری که وسیله ای برای اطمینان از تامین نیازهای پروتئینی آینده بدون رقابت مستقیم با غذا برای انسان ارائه می دهد. با گنجاندن سطوح متفاوت از پروتئین های تک یاخته ای در جیره ی غذایی دام، طیور و به ویژه آبزیان بخشی از نیازهای پروتئینی تامین می گردد. هم چنین جایگزین خوبی برای منابع سنتی و گران قیمت از جمله پودرماهی باشد. در این مطالعه با بررسی مقالات مرتبط معرفی باکتری های استفاده شده در جیره آبزیان را خواهیم داشت و اثرات آن بر انواع گونه ها ارائه خواهد گردید.
کلمات کلیدی
, پروتئین باکتریایی, پروتئین تک یاخته, جیره آبزیان.@inproceedings{paperid:1102869,
author = {اسکافی نوغانی, ساجده and صفری, امید},
title = {مروری برتاثیر استفاده از پروتئین های تک یاخته با تمرکز بر پروتئین های باکتریایی در جیره غذایی بر شاخص های زیستی آبزیان},
booktitle = {سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی},
year = {2025},
location = {جیرفت, ايران},
keywords = {پروتئین باکتریایی، پروتئین تک یاخته، جیره آبزیان.},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری برتاثیر استفاده از پروتئین های تک یاخته با تمرکز بر پروتئین های باکتریایی در جیره غذایی بر شاخص های زیستی آبزیان
%A اسکافی نوغانی, ساجده
%A صفری, امید
%J سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
%D 2025