عنوان : ( بهکارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد )
نویسندگان: هاجرسادات سیدعلی بیک لواسانی , حسن صدرنیا ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
احساس تردی در بافت مواد غذایی یکی از عوامل مهم در افزایش رضایت مصرفکننده از محصولات غذایی است. احساس تازگی در میوه و سبزیجات تازه با تردی بافت ارتباط مستقیم دارد و توصیه میشود همه بزرگسالان در روز این گروه غذایی را مصرف کنند. در حال حاضر فقط 70 درصد از زنان و 60 درصد از مردان هر روز میوه تازه مصرف میکنند. با تکیه بر بهینهسازی بافت ترد، میتوان به طراحی سیستمهای غذایی پایدار و سالمی دست یافت که متناسب با ذائقه افراد در سنین متفاوت باشد. در توسعه پایدار صنعت غذا و برای کاهش ضایعات مواد غذایی، بافت محصولات خوراکی باید مطابق با ذائقه مصرفکننده بهینه شود و بافت ترد یکی از بافتهای مورد علاقه مصرفکنندگان است. پژوهشگران میتوانند با استفاده از دادههای به دست آمده از ارزیابی حسی، مکانیکی، آکوستیک و تصویربرداری و با کمک مدلهای یادگیری ماشین، تردی بافت را در محصولات تازه و فرآوری شده بهبود بخشیده و همچنین حفظ تردی بافت در انبارمانی را بهینه کنند
کلمات کلیدی
, ارزیابی آکوستیک, ارزیابی حسی, ارزیابی مکانیکی, فرآوری مواد غذایی, مدلسازی آماری@inproceedings{paperid:1104894,
author = {سیدعلی بیک لواسانی, هاجرسادات and صدرنیا, حسن},
title = {بهکارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد},
booktitle = {سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فراوری، ایمنی و سلامت},
year = {2025},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {ارزیابی آکوستیک، ارزیابی حسی، ارزیابی مکانیکی، فرآوری مواد غذایی، مدلسازی آماری},
}
%0 Conference Proceedings
%T بهکارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد
%A سیدعلی بیک لواسانی, هاجرسادات
%A صدرنیا, حسن
%J سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فراوری، ایمنی و سلامت
%D 2025
دانلود فایل برای اعضای دانشگاه