سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فراوری، ایمنی و سلامت , 2025-10-16

عنوان : ( به‌کارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایت‌مندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد )

نویسندگان: هاجرسادات سیدعلی بیک لواسانی , حسن صدرنیا ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

احساس تردی در بافت مواد غذایی یکی از عوامل مهم در افزایش رضایت مصرف‌کننده از محصولات غذایی است. احساس تازگی در میوه و سبزیجات تازه با تردی بافت ارتباط مستقیم دارد و توصیه می‌شود همه بزرگسالان در روز این گروه غذایی را مصرف کنند. در حال حاضر فقط 70 درصد از زنان و 60 درصد از مردان هر روز میوه تازه مصرف می‌کنند. با تکیه بر بهینه‌سازی بافت ترد، می‌توان به طراحی سیستم‌های غذایی پایدار و سالمی دست یافت که متناسب با ذائقه افراد در سنین متفاوت باشد. در توسعه پایدار صنعت غذا و برای کاهش ضایعات مواد غذایی، بافت محصولات خوراکی باید مطابق با ذائقه مصرف‌کننده بهینه شود و بافت ترد یکی از بافت‌های مورد علاقه مصرف‌کنندگان است. پژوهشگران می‌توانند با استفاده از داده‌های به دست آمده از ارزیابی حسی، مکانیکی، آکوستیک و تصویربرداری و با کمک مدل‌های یادگیری ماشین، تردی بافت را در محصولات تازه و فرآوری شده بهبود بخشیده و همچنین حفظ تردی بافت در انبارمانی را بهینه کنند

کلمات کلیدی

, ارزیابی آکوستیک, ارزیابی حسی, ارزیابی مکانیکی, فرآوری مواد غذایی, مدلسازی آماری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1104894,
author = {سیدعلی بیک لواسانی, هاجرسادات and صدرنیا, حسن},
title = {به‌کارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایت‌مندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد},
booktitle = {سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فراوری، ایمنی و سلامت},
year = {2025},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {ارزیابی آکوستیک، ارزیابی حسی، ارزیابی مکانیکی، فرآوری مواد غذایی، مدلسازی آماری},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T به‌کارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایت‌مندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد
%A سیدعلی بیک لواسانی, هاجرسادات
%A صدرنیا, حسن
%J سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فراوری، ایمنی و سلامت
%D 2025

[Download]