عنوان : ( بررسی تاثیر واکنش پخت اپوکسی بر عملکرد، ساختار و فرایند جدایی فازی در غشای اپوکسی )
نویسندگان: فائزه نکودری , زهرا مقصود , مهدی پورافشاری چنار ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این پژوهش، تاثیر واکنش پخت بر فرایند تشکیل غشای اپوکسی مورد بررسی قرار گرفت. داده ها نشان داد که برای ساخت غشایی یکنواخت، حداقل به 8 ساعت زمان پخت نیاز است و به طور کلی افزایش زمان پخت منجر به کاهش نفوذ ضدحلال در محلول اپوکسی شد. همچنین افزایش غلظت اپوکسی، تحمل آب سیستم اپوکسی را کاهش داد. بررسی عملکرد غشای اپوکسی نشان داد که غشایی با غلظت 40% وزنی از اپوکسی و زمان پخت 12 ساعت، به ترتیب شار آب و پسزنی رنگ Reactive black معادل L/m2.h.bar 8/1 و 61% داشت. افزایش زمان پخت از 12 به 24 ساعت منجر به کاهش تورم در حلال آلی تا 17% شد. تصاویر SEM نیز ساختاری اسفنجی را در غشاهای اپوکسی نشان داد.
کلمات کلیدی
غشا؛ اپوکسی؛ زمان پخت؛ جدایی فازی؛ ساختار اسفنجی@inproceedings{paperid:1105535,
author = {نکودری, فائزه and مقصود, زهرا and پورافشاری چنار, مهدی},
title = {بررسی تاثیر واکنش پخت اپوکسی بر عملکرد، ساختار و فرایند جدایی فازی در غشای اپوکسی},
booktitle = {هشتمین همایش ملی پلیمر ایران},
year = {2025},
location = {ايران},
keywords = {غشا؛ اپوکسی؛ زمان پخت؛ جدایی فازی؛ ساختار اسفنجی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر واکنش پخت اپوکسی بر عملکرد، ساختار و فرایند جدایی فازی در غشای اپوکسی
%A نکودری, فائزه
%A مقصود, زهرا
%A پورافشاری چنار, مهدی
%J هشتمین همایش ملی پلیمر ایران
%D 2025
دانلود فایل برای اعضای دانشگاه