علوم آب و خاک, سال (2001-10) , صفحات (143-154)

عنوان : ( اثر نوع منبع و سطح کلسیم جیره غذایی و اندازه ذرات سنگ آهک بر ویژگی های تولیدی و سختی استخوان درشت نی )

نویسندگان: حسن نصیری مقدم , فریدون افتخارشاهرودی , محسن دانش مسگران , مريم زهروي ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

به منظور بررسی اثر نوع منبع و سطح کلسیم جیره غذایی و اندازه ذرات سنگ آهک بر ویژگیهای تولیدی و سختی استخوان درشت نی آزمایشی با استفاده از 384 قطعه جوجه گوشتی

کلمات کلیدی

, جوجه های گوشتی, اندازه ذرات, منبع کلسیم, عملکرد تولیدی, استخوان درشت نی