علوم و صنایع کشاورزی, دوره (20), شماره (5), سال (2006-3) , صفحات (159-166)

عنوان : ( تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز )

نویسندگان: محمدجواد وریدی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

این مطالعه با توجه به میزان تولید زیاد طالبی در ایران و ضایعات با لای آن ، همچنین عدم وجود روش فرآوری خاصی برای این گروه از محصولات کشاورزی انجام پذیرفت .برای انجام این پژوهش از کربنات کلسیم در چهار سطح و دو نوع محلول قندی ساکارز و مخلوط استفاده گردید .آزمایش در قالب کاملا تصادفی و به شیوه فاکتوریل صورت پذیرفت .

کلمات کلیدی

, طالبی, آب گیری اسمزی, کربنات کلسیم, محلول قندی, ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی