عنوان : فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات چای (Camellia sinensis L) ( فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات چای (Camellia sinensis L) )
نویسندگان: رضا فرهوش , محمدحسین حدادخداپرست , غلامعلی گل موحد ,چکیده
فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات چای اعم از برگهای قدیمی چای و ضایعات فراوری چای سیاه در مقایسه با برگهای سبز چای مورد ارزیابی قرار گرفت. بیشترین بازده استخراج و فعالیت آنتی اکسیدانی در عصاره حاصل از استخراج برگهای سبز چای با آب داغ مشاهده شد. عصاره حاصل از استخراج برگهای قدیمی چای و ضایعات چای سیاه با آب داغ دارای فعالیت آنتی اکسیدانی یکسانی از دید آماری بودند (05/0 P<). همچنین اختلاف معنی داری بین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های استخراجی از آنها به روشهای آگاروالی و متانولی مشاهده نشد، و حتی در برخی موارد عصاره های آنتی اکسیدانی ضایعات چای سیاه حائز عملکرد بهتری نیز بودند. از این رو، برگهای قدیمی چای و ضایعات چای سیاه را که غالباً به عنوان ضایعات کشاورزی محسوب می شوند می توان به عنوان منابع توانمند آنتی اکسیدانهای طبیعی مورد استفاده قرار داد.
کلمات کلیدی
, فعالیت آنتی اکسیدانی, ضایعات چای, برگ قدیمی چای, ضایعات چای سیاه.@inproceedings{paperid:254,
author = {فرهوش, رضا and حدادخداپرست, محمدحسین and غلامعلی گل موحد},
title = {فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات چای (Camellia sinensis L)},
booktitle = {؟},
year = {2006},
keywords = {فعالیت آنتی اکسیدانی، ضایعات چای، برگ قدیمی چای، ضایعات چای سیاه.},
}
%0 Conference Proceedings
%T فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات چای (Camellia sinensis L)
%A فرهوش, رضا
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A غلامعلی گل موحد
%J ؟
%D 2006