Title : ( تغذیه و منابع غذایی طیور (منابع، ترکیبات و ارزش غذایی خوراک) )
احمد حسن آبادی, سعید خلجی ,چکیده
هدف از نگارش این کتاب معرفی منابع جدید خوراک، شیمی مربوط به مواد مغذی اصلی در ارتباط با ارزش غذایی، روش های ممکن برای تعیین ارزش غذایی و بهبود خوراک با افزودن آنزیم های خارجی است. این کتاب به گونه ای تنظیم شده است تا علوم پایه و مباحث کاربردی با تاکید بر
کلمات کلیدی
تغذیه طیور، منابع غذایی طیور، ترکیبات، ارزش غذایی خوراک, تغذیه طیور, منابع غذایی طیور, ترکیبات, ارزش غذایی خوراک