مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. ساسان اسفندیاری بهراسمان , آرش دوراندیش , علی فیروز زارع , یشبینی عوامل مؤثر برقصد کشاورزان در استفاده ایمن از پسابهای شهری در مزارع ایران, تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران, دوره (54), شماره (3), سال (2023-10), صفحات (681-699)
  2. امیرحسین قادری جویباری , محمد قربانی , علی فیروز زارع , آرش دوراندیش , بررسی عامل‌های مؤثر بر پذیرش بسته‌های تشویقی عملیاتی سازی الگوی کشت زراعی استان خراسان رضوی, اقتصاد کشاورزی, دوره (17), شماره (4), سال (2024-1), صفحات (25-51)
  3. پروین عابدانی قهوه چی , یوسف رمضانی , علی فیروز زارع , شناسایی و رتبه‌بندی عوامل مؤثر بر تریحات مصرف‌کنندگان در انتخاب برن ایرانی و خاری (مورد مطالعه: شهر مشهد), اقتصاد و توسعه کشاورزی, دوره (36), شماره (1), سال (2022-5), صفحات (1-15)
  4. سمیه نقوی , علی فیروز زارع , جلیل بابازاده , واکاوی عوامل مؤثر بر ریسک اعتباری بانک کشاورزی در استان خراسان شمالی, اقتصاد کشاورزی, دوره (15), شماره (2), سال (2021-8), صفحات (1-28)
  5. ناصر شاه نوشی فروشانی , علی فیروز زارع , میترا ژاله رجبی , داده‌کاوی رفتار خریداران مواد غذایی (مورد مطالعه: شهر مشهد), اقتصاد کشاورزی و توسعه, دوره (14), شماره (3), سال (2020-11), صفحات (1-25)
  6. محمود دانشورکاخکی , سیاوش دهقانیان قطب ابادی , علی فیروز زارع , بررسی تقاضای نقدینگی در اقتصاد ایران, پژوهشنامه اقتصادی, دوره (912009), شماره (32), سال (2009-4), صفحات (147-166)

انگلیسی

  1. sasan esfandiari , Ali Firoozzare , تینوش جمالی , Arash Dourandish , Intervention strategies for the safe use of semi-treated wastewater by Iranian farmers: An approach for safe food production in the circular economy, NJAS: Impact in Agricultural and Life Sciences, Volume (96), No (1), Year (2024-4)
  2. Ali Firoozzare , سیما غضنفری , Nazanin Yousefian , Designing and analyzing the motivational risk profile of healthy food and agricultural products purchase, Journal of Cleaner Production, Volume (432), No (432), Year (2023-10), Pages (1-10)
  3. sasan esfandiari , آرش دوراندیش , Ali Firoozzare , صالح تقوائیان , Strategic planning for exchanging treated urban wastewater for agricultural water with the approach of supplying sustainable urban water: a case study of Mashhad, Iran, Water Science and Technology-Water Supply, Volume (22), No (12), Year (2022-12), Pages (8483-8499)
  4. Nazanin Yousefian , Ali Firoozzare , صالح تقوائیان , Naser Shahnoushi froshani , The prioritization of volunteering revival measures of the Qanat, Water Science and Technology-Water Supply, Volume (23), No (11), Year (2023-11), Pages (4510-4519)
  5. Ali Firoozzare , سید سقائیان , sasan esfandiari , maryam dehghani , Identifying the Best Strategies for Improving and Developing Sustainable Rain-Fed Agriculture: An Integrated SWOT-BWM-WASPAS Approach, Agriculture, Volume (13), No (6), Year (2023-6), Pages (1215-1231)
  6. Reyhaneh Zhaleh , Hosein Mohammadi , Flavio Boccia , Ali Firoozzare , Daniela Covino , Consumption of Genetically Modified Food Products and Its Determinants (Case Study: Edible Oil in Mashhad), Foods, Volume (12), No (15), Year (2023-8), Pages (2933-2946)
  7. saeed vazifehshenas , Mohammad Ghorbani , Ali Firoozzare , Efficient Metaheuristic Algorithms for a Robust and Sustainable Water Supply and Wastewater Collection System, International Journal of Engineering,Transactions A: Basics, Volume (35), No (7), Year (2022-1), Pages (1440-1456)
  8. Somaye Naghavi , Ali Firoozzare , Mehdi Ahmadyousefi , The relationship between sustainability development environmental performance and agro-economic indicators in EU and ME countries: A Bayesian network based model, Environmental Resources Research, Volume (10), No (1), Year (2022-7), Pages (51-70)
  9. Houman Hashemzadeh , Ali Reza Karbasi , Hosein Mohammadi , Ali Firoozzare , Flavio Boccia , Investigating the Effect of Nudges on Consumers’ Willingness to Pay for Genetically Modified Corn Oil, Sustainability, Volume (14), No (19), Year (2022-10), Pages (12705-12715)
  10. Toktam Mohammadi Moghaddam , Ali Firoozzare , Investigating the effect of sensory properties of black plum peel marmalade on consumers acceptance by Discriminant Analysis, Food Chemistry: X, Volume (11), Year (2021-10), Pages (100126-100130)
  11. Toktam Mohammadi Moghaddam , Ali Firoozzare , Somayeh Helalian , The effect of different spices on the moisture content, texture characterizations and consumer preferences of roasted sunflower seeds, Food Chemistry: X, Volume (12), Year (2021-12), Pages (100130-10034)
  12. Toktam Mohammadi-Moghaddam , Ali Firoozzare , Mohaddeseh Kariminejad , Maryam Sorahi , Zahra Tavakoli , Black plum peel as a useful by-product for the production of new foods: chemical, textural, and sensory characteristics of Halva Masghati, International Journal of Food Properties, Volume (23), No (1), Year (2020-1), Pages (2005-2019)
  13. Mohsen Estaji , Toktam Mohammadi-Moghaddam , Leila Gholizade-Eshan , Ali Firoozzare , Moosa-Al-Reza Hooshmand-Dalir , Physicochemical characteristics, sensory attributes, and antioxidant activity of marmalade prepared from black plum peel, International Journal of Food Properties, Volume (23), No (1), Year (2020-1), Pages (1979-1992)
  14. Toktam Mohammadi-Moghaddam , Ali Firoozzare , Samin Daryadar , Zahra Rahmani , Black plum peel jam: physicochemical properties, sensory attributes, and antioxidant capacity, International Journal of Food Properties, Volume (23), No (1), Year (2020-1), Pages (1737-1747)
  15. Toktam Mohammadi-Moghaddam , Ali Firoozzare , Narges Shamspour , Black plum peel torshak: physicochemical properties, sensory attributes, and antioxidant capacity, International Journal of Food Properties, Volume (23), No (1), Year (2020-1), Pages (1792-1803)
  16. Toktam Mohammadi-Moghaddam , Ali Firoozzare , Zahra Parak , Mohaddese MohammadNia , Physicochemical properties, sensory attributes, and antioxidant activity of black plum peel sharbat as affected by pectin and puree concentrations, International Journal of Food Properties, Volume (23), No (1), Year (2020-1), Pages (665-676)

مقالات ارایه شده در کنفرانس