نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: سبزی
موارد یافت شده: 6
1 - مهندسی روش های نوین تولید اگزو پلی ساکاریدها با استفاده از لاکتیک اسید باکتریها (چکیده)2 - افزایش زمان ماندگاری در کیک های فاقد گلوتن با به کارگیری صمغ های گوار و دکستران (چکیده)
3 - بررسی فرآوری و خصوصیات ماهیان مورد استفاده برای تهیه سوریمی (چکیده)
4 - بررسی اثر فیتاز میکروبی بر روی هضم پذیری پروتئین و مواد معدنی (چکیده)
5 - ارزیابی حساسیت مدل های مختلف تبخیر- تعرق مرجع به سیگنال های تغییر اقلیم در اقلیم سرد نیمه خشک همدان (چکیده)
6 - مقایسه چند مدل برآورد تبخیر- تعرق گیاه مرجع در یک اقلیم سرد نیمه خشک به منظور استفاده بهینه از مدل های تابش (چکیده)