جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: سنگک
موارد یافت شده: 2
1 -
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریلآمید نان
سنگک
(چکیده)
2 -
کاهش آکریلامید نان
سنگک
با استفاده از اسید استیک و اسید اسکوربیک
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
سنگک
کروم
قنوات
homotopy perturbation method
مهندسی مکانیک
نیازمند
کلات نادری
کلات
arman hoseinpur
علوم اجتماعى
جغرافیا
خلاصه سازی
ابن تیمیه
ابن تیمیه
آموزش ضمن خدمت
سد بینالود
امامی
hodtani
hydraulic jump
پرش هیدرولیکی
بیواستراتیگرافی
سیکلواستراتیگرافی
علی اکبر عنابستانی
پروبیوتیک
تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر
کلان شهر
کلانشهر
فرج اله شهریاری
هاشم مروارید
فرانسویی