جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: تغلیظ
موارد یافت شده: 2
1 -
بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب
(چکیده)
2 -
پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
ثبیت
گلوکز
لوکز
سعید صحرانورد
نشاسته
نان
علیرضا انتظامی
هاشم جهانگیر
fusarium
فوزاریوم
فوزاریوم
اتیسم
علوم اجتماعى
مدیریت دانش
بهینه سازی مصرف انرژی
صالحی
2013
زهرا شفیعی
کفاش پور
حامد حیدری
روستایی
اشتغال
افسانه ابراهیمی
کسب وکار
بررسی مدل یک فروشنده یک خریدار
اشتغال
بررسی مدل یک فروشنده یک خریدار
بررسی مدل یک فروشنده یک خریدار
بررسی مدل یک فروشنده یک خریدار
بررسی مدل یک فروشنده یک خریدار