• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: نوشیدنی لبنی


موارد یافت شده: 2

1 - بررسی اثر درصد شیر سویا و پکتین بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی (چکیده)
2 - بررسی اثر درصد شیر سویا و ماده جامد کل بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • ماست
  • لبنیات
  • بمبئی چی
  • جواهری
  • جنگ نرم
  • تولید الکتریسیته با استفاده از
  • کیفیت حسابرسی
  • کارایی
  • شبکه های اجتماعی
  • pishghadam
  • بانک جهانی
  • بانک جهانی
  • medhat
  • pourafshari chenar
  • مهندسی برق
  • کنترل جریان
  • بورس
  • اثر تنش یخزدگی بر نشت
  • برونسپاری
  • فناوری اطلاعات
  • پارکینگ
  • مهندسی عمران
  • نیکویی برازش
  • مهندسی شیمى
  • سنبل
  • زیتون
  • حیدریان شهری
  • حیدریان
  • تفسیر قرآن
  • عباس عرب

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه