عنوان : ( بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو )
نویسندگان: سید محمدتقی حامدموسویان , سمیرا امیدوار , سیدحسین نوعی باغبان ,چکیده
خشک کردن یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی است. از این روش بخصوص برای افزایش زمان ماندگاری میوه ها و سبزیجاتی که دارای آب زیاد هستند استفاده می گردد., زیرا آب مهمترین عامل در ایجاد فساد و رشد و فعالیت متابولیکی میکروارگانیسم ها می باشد. در این مطالعه به بررسی تغییرات خواص پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو پرداخته شده است. برای این منظور, تغییرات گرانروی با دما و تنش برشی, دمای ژلاتینه شدن و دانسیته این پودرهای سیب زمینی ارزیابی شدند. همچنین تصاویری که به کمک میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) از برشهای سیب زمینی خشک شده تهیه شده بود, مورد بررسی قرار گرفتند. در نتیجه آزمایشات مشخص گردید که پودرهای سیب زمینی تولید شده در توانهای بالای مایکروویو دارای گرانروی زیادتر, دمای ژلاتینه شدن کمتر, گرانولهای نشاسته با اندازه بزرگتر و دیواره گرانولی با چروکیدگی کمتر می باشند.
کلمات کلیدی
, مایکروویو, پودر سیب زمینی, گرانروی, دمای ژلاتینه شدن, دانسیته, اسکن الکترونی میکروسکوپی (SEM)@inproceedings{paperid:1005789,
author = {حامدموسویان, سید محمدتقی and سمیرا امیدوار and نوعی باغبان, سیدحسین},
title = {بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو},
booktitle = {هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {مایکروویو; پودر سیب زمینی; گرانروی; دمای ژلاتینه شدن; دانسیته; اسکن الکترونی میکروسکوپی (SEM)},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%A سمیرا امیدوار
%A نوعی باغبان, سیدحسین
%J هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی
%D 2008