همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03

عنوان : ( بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم )

نویسندگان: علی شریف ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این تحقیق تاثیر واریته زیتون نوع وغلظت انزیم روی میزان راندمان استخراج اسیدیته عدد پراکسید عدد یدی کدورت شاخص رنگ ومیزان پلی فنل کل روغن استحصالی در ازمایشات فاکتوریل با سه سطح.........

کلمات کلیدی

, کنجاله زیتون , انزیم , روغن کشی زیتون
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1007246,
author = {شریف, علی},
title = {بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {کنجاله زیتون -انزیم -روغن کشی زیتون},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم
%A شریف, علی
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008

[Download]