همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-03
عنوان : ( بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم )
نویسندگان: علی شریف ,فایل:
Full Text
![](images/pdf_icon.png)
چکیده
در این تحقیق تاثیر واریته زیتون نوع وغلظت انزیم روی میزان راندمان استخراج اسیدیته عدد پراکسید عدد یدی کدورت شاخص رنگ ومیزان پلی فنل کل روغن استحصالی در ازمایشات فاکتوریل با سه سطح.........
کلمات کلیدی
, کنجاله زیتون , انزیم , روغن کشی زیتونبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1007246,
author = {شریف, علی},
title = {بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم},
booktitle = {همایش منطقه ای صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {کنجاله زیتون -انزیم -روغن کشی زیتون},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم
%A شریف, علی
%J همایش منطقه ای صنایع غذایی
%D 2008