اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته , 2007-11-04
عنوان : ( تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه ان با فاکتورهای حسی )
نویسندگان: علی شریف ,فایل: Full Text
چکیده
پسته یکی از محصولات صادراتی ایران است. برای جلوگیری از تندی پسته و به منظور اطمینان از کیفیت خوب پسته باید در یک زمان کوتاه برداشت شود و در 24 ساعت برای خشک کردن اماده گردد . در این تحقیق پسته خام خشک واریته اوحدی انتخاب گردید..........
کلمات کلیدی
, بسته بندی , زمان نگهداری, خواص حسی وبافتی پستهبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1007308,
author = {شریف, علی},
title = {تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه ان با فاکتورهای حسی},
booktitle = {اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته},
year = {2007},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {بسته بندی -زمان نگهداری-خواص حسی وبافتی پسته},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه ان با فاکتورهای حسی
%A شریف, علی
%J اولین همایش ملی فراوری و بسته بندی پسته
%D 2007