علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (4), شماره (4), سال (2008-7) , صفحات (45-52)

عنوان : ( بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده )

نویسندگان: الهام مهدیان , مصطفی مظاهری طهرانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

نوع و میزان میکروارگانیسم آغازگری که در تولید ماست غلیظ شده استفاده می شود، دو عامل مؤثر در کیفیت محصول می باشد. نمونه های ماست غلیظ شده از تلقیح مستقیم شیر غلیظ شده با اواپراتور تحت خلاء تا دو سطح ماده جامد کل ( 23 و 27 درصد)، با دو نوع کشت آغازگر CH1 و YC-380 تهیه شدند. سطوح آغازگر مورد استفاده شامل 2و 4 درصد برای نمونه 23 درصد ماده جامد، و 2، 4و6 درصد برای نمونه 27 درصد ماده جامد بودند. بررسی آماری نتایج نشان داد که استفاده از آغازگر YC-380 در مقایسه با CH1 باعث بهبود طعم و بافت نمونه ها در دو سطح ماده جامد می شود. استفاده از سطوح بالاتر آغازگر تا حد 4 درصد طعم و بافت همه نمونه ها را بهبود داده اما ا ز آن حد بیشتر، تأ ثیر معناداری بر پذیرش حسی آنها نداشت.

کلمات کلیدی

ماست؛ ماست غلیظ شده؛ کشت آغازگر؛ خصوصیات حسی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1007931,
author = {مهدیان, الهام and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2008},
volume = {4},
number = {4},
month = {July},
issn = {2008-8787},
pages = {45--52},
numpages = {7},
keywords = {ماست؛ ماست غلیظ شده؛ کشت آغازگر؛ خصوصیات حسی},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده
%A مهدیان, الهام
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2008

[Download]