عنوان : ( تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر )
نویسندگان: بیوک آقا فرمانی , محمدحسین حدادخداپرست , جواد حصاری , سعید اهری زاد ,چکیده
در این مطالعه شرایط تصفیه شربت نیشکر بوسیله فن آوری غشای میکروفیلتراسیون (با منافذ m 2/0) مورد بررسی قرار گرفته است. برای اینکار ابتدا پیش تصفیه آهکی روی شربت خام نیشکر انجام شد، سپس شربت حاصله (شربت کلاریفایر) با غشای میکروفیلتراسیون سرامیکی تحت فرآیند قرار گرفت. صفات مورد بررسی شامل درجه خلوص، کدورت و رنگ بودند. نتایج آزمایشات نشان داد که تاثیر شرایط مختلف فرآیند میکروفیلتراسیون در محدوده دما (در سه سطح 50، 60 و oC70) و فشار (در چهار سطح 0، 5/.، 1 و 5/1 بار) مورد بررسی روی کاهش کدورت و رنگ به ترتیب در سطح احتمال 1 درصد و 5 درصد معنی دار بودند. در نهایت دمای oC70 و فشار 5/1 بار به عنوان شرایط مناسب برای فرآیند میکروفیلتراسیون تعیین گردیدند. انجام فرآیند میکروفیلتراسیون در دمای oC70 و فشار 5/1 بار روی شربت کلاریفایر نیشکر باعث کاهش 25/56 درصد کدورت، 49/6 درصد رنگ و افزایش 87/0 واحدی درجه خلوص گردید.
کلمات کلیدی
, کلمات کلیدی: میکروفیلتراسیون, شربت خام نیشکر, شربت کلاریفایر, درجه خلوص, کدورت, رنگ.@article{paperid:1008202,
author = {بیوک آقا فرمانی and حدادخداپرست, محمدحسین and جواد حصاری and سعید اهری زاد},
title = {تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2007},
volume = {2},
number = {2},
month = {March},
issn = {1735-4161},
pages = {45--52},
numpages = {7},
keywords = {کلمات کلیدی: میکروفیلتراسیون، شربت خام نیشکر، شربت کلاریفایر، درجه خلوص، کدورت، رنگ.},
}
%0 Journal Article
%T تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر
%A بیوک آقا فرمانی
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A جواد حصاری
%A سعید اهری زاد
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2007