دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند , 2008-12-01

عنوان : ( شیر شتر )

نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

شیر شتر نوشیدنی خالص بوده که با وجود شورتر بودن نسبت به شیر گاو برای سلامتی انسان بسیار مفید می باشد. بررسی ها نشان داده است این شیر دارای عوامل دارویی است. پروتئین لاکتوفرین در این شیر که 10 بار بیشتر از شیر گاو بوده دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد ویروسی است. شیر شتر دارای قابلیت مبارزه با بیماری هایی مثل سرطان، آلزایمر، هپاتیت C، HIV، سل، زخم معده و دیابت می باشد. میزان آب شیر در شترهایی که آب کمتری مصرف می کنند، افزایش یافته و متعاقب ماده جامد کل نیز کاهش می یابد. رنج پروتئین شیر شتر بین 2% تا 5/5% بوده که بی شباهت به پروتئن گاو نیست. میزان ویتامین C آن در حدود 3 برابر شیر گاو و 5/1 برابر شیر انسان می باشد. علاوه بر آن در آهن، اسید های چرب غیر اشباع و نیز ویتامین B غنی می باشد، برعکس ویتامین Aآن کمتر می باشد. متوسط لاکتوز شیر شتر (62/4) کمی پایین تر نسبت به شیر گاو (80/4) می باشد. طی پژوهش های به عمل آمده مشخص شده است که میزان لاکتوفرین در ماستیتیس افزایش می یابد.

کلمات کلیدی

, Key Words : camels milk, antibody,water content of milk, vitamin, protein, licctoferin.شیر شتر, آنتی بادی, میزان آب شیر, ویتامین, پروتئین, لاکتوفرین
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1008421,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {شیر شتر},
booktitle = {دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند},
year = {2008},
location = {تهران, ايران},
keywords = {Key Words : camels milk; antibody;water content of milk; vitamin; protein; licctoferin.شیر شتر، آنتی بادی، میزان آب شیر، ویتامین، پروتئین، لاکتوفرین},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T شیر شتر
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند
%D 2008

[Download]