هفدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2007-11-14

عنوان : ( بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید )

نویسندگان: سیدمحمدعلی رضوی , رضا فرهمندفر , فاطمه توسلی , مرتضی نصیری , سلیمان اسد , سمانه پژوهان مهر ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید

کلمات کلیدی

, برنج, واریته, خواص فیزیکی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1009300,
author = {رضوی, سیدمحمدعلی and فرهمندفر, رضا and فاطمه توسلی and مرتضی نصیری and اسد, سلیمان and پژوهان مهر, سمانه},
title = {بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید},
booktitle = {هفدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2007},
location = {ارومیه, ايران},
keywords = {برنج، واریته، خواص فیزیکی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%A فرهمندفر, رضا
%A فاطمه توسلی
%A مرتضی نصیری
%A اسد, سلیمان
%A پژوهان مهر, سمانه
%J هفدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2007

[Download]