علوم و صنایع کشاورزی, دوره (20), شماره (5), سال (2006-11) , صفحات (371-382)
عنوان : ( بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری )
نویسندگان: حسن عاقل ,فایل: Full Text
چکیده
بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری
کلمات کلیدی
بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربریبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:1012037,
author = {عاقل, حسن},
title = {بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری},
journal = {علوم و صنایع کشاورزی},
year = {2006},
volume = {20},
number = {5},
month = {November},
issn = {1029-4791},
pages = {371--382},
numpages = {11},
keywords = {بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری},
}
%0 Journal Article
%T بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری
%A عاقل, حسن
%J علوم و صنایع کشاورزی
%@ 1029-4791
%D 2006