عنوان : ( افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه )
نویسندگان: جواد توکلی , وحید نجفی , محمدحسین حدادخداپرست ,چکیده
به لحاظ آماری بین ساختار اسیدچربی روغن بنه و زیتون تفاوت معنی داری وجود داشت. نسبت اسیدهای چرب غیراشباع و شاخص اکسایش پذیری به ترتیب 34/6 و 61/4 و 99/3 و 75/2 بود . میزان موادصابونی نشونده و ترکیبات توکوفرولی (بر اساس آلفا-توکوفرول) و پلی فنلی (بر اساس اسید گالیک) بنه و زیتون به ترتیب 63/5 و6/1 درصد، 58/818 و 59/356 و 12/81 و 65/15 میلی گرم در کیلوگرم روغن بود همچنین در آزمونهای عدد دی ان مزدوج, کربونیل و رنسیمت روغن بنه با وجود عدد پراکسید بالاتر برتر از روغن زیتون بود. در مجموع، روغن بنه به خاطر وجود اسیدهای چرب ضروری بیشتر دارای ارزشهای تغذیه ای بالاتر و به خاطر سرشار بودن از ترکیبات آنتی اکسیدانی دارای پایداری اکسایشی بهتری نسبت به روغن زیتون بود.
کلمات کلیدی
, : روغن, بنه, زیتون, پایداری اکسایشی, ترکیبات آنتی اکسیدانی, ساختار اسید چربی, ارزشهای تغذیه ای@inproceedings{paperid:1012243,
author = {توکلی, جواد and نجفی, وحید and حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه},
booktitle = {اولین همایش تخصصی روغن زیتون},
year = {2009},
location = {تهران, ايران},
keywords = {: روغن، بنه، زیتون، پایداری اکسایشی، ترکیبات آنتی اکسیدانی، ساختار اسید چربی، ارزشهای تغذیه ای},
}
%0 Conference Proceedings
%T افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه
%A توکلی, جواد
%A نجفی, وحید
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J اولین همایش تخصصی روغن زیتون
%D 2009